sunnuntai 19. elokuuta 2012

Lahjattomat treenaa

DSC00967DSC00920DSC00901upeeiihDSC01058

Tänään oon aamupäivän ollu vaan kotona ja datannu - lähinnä kattonu uusia putkia kameraan ja laskeskellu, paljonko kameran huolto maksaa, koska takuu ei ilmeisesti oo enää voimassa. Tein myös mulle ja Lotalle ruokaa, jonka jälkeen sain jostaki päähän, että haluan uuen profiilikuvan Facebookkiin. Niimpä me lähettiin sitte kolmen aikaan Pinjan kaa yhelle alikululle kuvailemaan toisiamme. Kiireellä lähettiin sieltä takasi, koska äitin jo pari päivää sitte olleen nimipäivän takia meillä oli kakkukahvit.

Tuntuu ihan hullulta, että huomenna pitäis mennä taas kouluun. En millään totu tähän arkeen ja tuntuu, että tää viikonloppuki on kestäny niin mahottoman kauan, koska on tapahtunu niin paljon kaikkea (voisin siis perua sanani siitä, että kyhnötän vaan yksin kotona). Nyt kuitenki tuon koulun takia minun pittää alkaa tekemään läksyt ja sitte katon eilisen Merlinin! :)

Sain tänään muuten Pinjalta meiän riparilla otettuja kuvia, että jos teillä on mielenkiintoa nähä parit otokset sieltä, niin kommentoikaa! Lisäksi tässä ois tulossa myös postaus siitä kielikurssista, kunhan jaksan muokata viimisetki kuvat postauksiin.

9 kommenttia:

 1. jooo laita kuvii riparist!

  VastaaPoista
 2. Tuo se tikku mulle:DD!! ja kuvat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuvat on jo siellä, mutta en jaksa raahata sitä tänään enää teille. saat sen huomenna! :D

   Poista
 3. vähä ihana blogi! ei mikään iha perus, vaan erilaine & mielenkiintonen :) tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitokset! jos tykkää, niin lukijaksi saa jäähä :)

   Poista
 4. Tää on kiva näkönen blogi :3 erilainen!

  VastaaPoista