sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Norkkulepsia

 
Vaikka en oo riparin jälkeen ollu Norkulla (Norvajärvellä, seurakunnan leirikeskus), niimminusta se tuntuu jotenki kodilta - ei väliä sillä, keitten kanssa siellä on ja onko mulla oikeasti hajua, mitä tapahtuu. Poikkeus ei ollu tämäkään kerta, ku olin nyt pääsiäisleirillä. Leiri sisälsi uusiin ja ihaniin ihmisiin tutustumista (terkkuja ainakin Oonalle, ku tiiän, että luet tämän kumminki!), hyvää norkkuruokaa, täysin päättömiä leikkejä, joiden ideaa kukaan ei tajunnu, Raamiksia, laulamista ja muuta musisointia, norkkulepsiaa, oksentelua, vähän itkua, prinsessalinnoja, seinään pukkimista, Sanajahtia, ihan kummallista yöhöpöttelyä huonetovereiden puolelta ja jalkojen kiertämistä tuolin jalan ympärille - eikun siis toisen jalkaan. 
                  Me puhuttiin oman uskonsa tunnustamisesta ja tunnustamisesta yleensäkki, elämästä ja sen eri osista, paljon puhutuista homoasioista, synneistä, papin paidan rei'istä, ylösnousemuksesta... Me puhuttiin yömyöhään ihan mistä vaan ja ehkä vähän kaikesta asian vierestäki, niinku siitä, että vauvat on söpöjä ja siitä, että joitaki ihmisiä ei vaan tajua.

Oli ihan parasta. :)

ps. Kristus on ylösnoussut.

14 kommenttia:

 1. Oi anna, ihania kuvia! Norkku on kyllä ihana paikka ja sait kaiken olennaisen siitä tallennettua noihin kuviin. Oot rohkea ku kerrot sun uskosta noin avoimesti ja rehellisesti sanottuna mua alko harmittaa etten tullu leirille koska siellä oisin voinu tutustua suhun (ja tietty pitää hauskaa). Ja hait lyskalle lukioon? Höh.

  t. lukiolainen jota et tunne mikä tekee tästä ehkä vähän säälittävän ja stalkkeriviestin? Älä huoli, oon vaan sun innokas lukija :)

  ps. hauta on tyhjä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii ootpas ihana ♥ tää kommentti piristi kyllä hurjasti, kiitos siitä!
   en tajua, miks ihmiset häpeilee omaa uskoaan - tai no tavallaan tajuan, koska emmiekään jokasessa tilanteessa ehkä uskalla myöntää. höh, oisit tullu leirille! mutta ehkäpä me vielä joskus nähhään seurakunnan jutuissa! ja saahan minuun muutenki tutustua, voi vaikka facebookissa alkaa juttelemaan :)
   ja joo, hain lyskalle kuvislinjalle.

   ps. nimenomaan ♥

   Poista
  2. Musta aina vaan tuntuu että mut leimataan jotenki vaikka ihan pöljästi ajateltu. Pidän joka päivä rippiristiä ja käyn seurakunnan jutuissa ja jos joku kysyy multa uskonko niin voin rehellisesti sanoa että kyllä uskon. Tuskinpa se on mun kavereilta jääny huomaamatta vaikka en oo koskaa heille sanonukkaa et ''hei mä muuten uskon jumalaan!!'' Hienoo et blogissa kerrot siitä, näin saadaa ihmisten stereotypioita vähennettyä uskovaisia kohtaan :) Ihan liia monet luulee et ollaan sellasia tylsimyksiä.

   Oon siis oukulla lukiossa ja jos oisit sinne tullu nii oisin tullu juttelee syksyllä :D mutta todellaki toivon että tutustaan sitte jossai muualla!
   t. se sama lukiolainen :)

   Poista
  3. höpöhöpö sinua leimataan miksikään! ja jos leimataan, niin ihan naurettavia ihmisiä semmoset! minusta on ihan mukavaaki kirjotella blogiin tämmöstä, varsinki ku aika harvassa blogissa näkkyy - paitsi tietenki aika useat helluntaiseurakuntalaiset yms. ilmaisee uskonsa aika suoraa ja useasti :)

   ja miehän oon oukulla yläasteella, että jos törmäät minuun, niin ihan rohkeasti juttelemaan vaan! saatan ehkä vähän hämmentyä aluksi, mutta oon kyllä tosi otettu, jos uskallat avata suusi! ja facebook on kans ihan jees, saa minua kaveriksi pyytää :)

   Poista
 2. Oii ihana postaus Anna!:) Jäi vähä ikävä kyllä sanajahteilua, lauleskelua ja varsinki kaikkia ihmisiä!:) Norkkulepsiaaki jopa ehkä vähän :--D

  - Oona

  VastaaPoista
 3. Haastoin sinut blogissani !

  beatywings.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. äää apua! mieki haluan:( kerro mulle anna että jos tiiät että joku tämmönen leiri tullee yms!! jos muistat:3 -pauliina h 9.C luokalta. ;) ettet varmasti sekota minua siihen toiseen:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tämmösiä leirejä on poikkeuksia lukuunottamatta aina neljä kertaa vuodessa - loppiaisena, pääsiäisenä, juhannuksen aikaan ja syyslomalla! kohta alkaa siis ilmottautumiset kesällä olevalle leirille, joka on paavalniemessä :)

   Poista
 5. VOI ANNNAAAAA norkkulepsia on paras, minun tekemä kampaus, ja hassu nuotiokuva :') theeheehhehehe en voinu vastustaa kiusausta :3

  VastaaPoista