tiistai 25. kesäkuuta 2013

0 00 0 00 0 00 0 00


Hyvä ruoka on hyvää, vaikka siinä jälleen kerran sieniä oiski. Töistä myöhästyminen ei naurata, eikä varsinkaan ne kaks jättimäistä ampiaista, jotka meinas tappaa minut ja Jennin (työnantaja kuitenki urhoollisesti tappo ne, vaikka oikeasti toinen heräs vielä kuolleista ja me tapettiin se). Kirjan lisälaina on myös plussaa puhumattakaan hyvästä säästä, johon mustat pitkät farkut oli selvää miinusta. Ekaa kertaa yöttömässä yössä (vaikka eihän se yö vielä ollukkaan) käynti oli kans kivaa ja varsinkin sen takia, kun en sitä alunperin suunnitellu ja sieltä tuli jopa ostettuakin jotain (en tiiä, haluatteko nähä) - niin ja nähtiinhän me Artturi-setäkin (lue: Arttu Wiskari)! Pöydällä houkutteli tuoreet mansikat ja lenkin jälkeen suihkussa käyminen on superhyperihanaa. Naputtelin eilen myös turhan monta nollaa, että tänään pääsin käymään verotoimistossa.

No, tänään oli aika tylsää, vaikka me naurettiinki paljon. :)

Idolsiin lähteminen mietityttää (vieläkin), koska onhan siinä omat plussansa ja miinuksensa. Tällä hetkellä miinuksia taitaa olla oikeastaan enemmän, mutta tavallaan pieni osa minusta haluais plussien kasvavan, koska oonhan mie nyt jo kymmenen vuoden ajan sanonu meneväni sinne heti, kun täytän 16 ja tietenki yolo ja kaikkea, mutta joku kuitenki estelee itteä lähtemästä. Ei tässä nyt enää hirveän kauan niihin koelauluihinkaan enää ole, niin kai johonki päätökseen pitäis kohta jo tullakki?

12 kommenttia:

 1. I-H-A-N-A toi peilikuva tossa viimisenä!! Niin siisti!!
  Ja hei mee vaan sinne idolsiin! Tuut ehkä katumaan sitä ettet menny, etkä varmaan menetä mitään jos meet! :)
  <3:lla, Olivia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitokset! :) voi olla, mutta toisaalta voi sattua niinki, että kadun, jos meen sinne...

   Poista
 2. tottakai meet sinne idolsiin :))

  VastaaPoista
 3. UUU Anna mene ihmeessä Idolsiin! (:

  VastaaPoista
 4. Oi, oli pakko tulla nyt kommentoimaan kun oon tätä sun blogia jo aika kauan seuraillu. Sulla on jotenkin tosi ihana tapa kirjottaa ja kertoa asioista ja kuvailet pienetkin asiat ja tunteet kauniisti ja niitten lukeminen saa aina tosi hyvälle tuulelle vaikka ei aina oliskaan kyse ilosista asioista mutta sun tapa kirjottaa ne on vaan sanoinkuvailettoman kaunista. Ja vaikka en ookkaan kuullu sun laulavan niin kannustan sua menemään idolssiin, varmaan hieno kokemus ja yolo ja now or never :D toivottavasti tää kommentti saa sut hymyilemään niinku sun postaukset saa mut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoskiitoskiitoskiitoskiitos! ♥ tää kommentti piristi ihan mielettömästi ja todellaki sai hymyilemään! oot ihana :)

   Poista
 5. kehtaat todellaki mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei sitä kuule tiiä, ko on siinäki omat plussat ja miinuksensa! :)

   Poista
 6. #YOLOAMIRIGHT
  Go for it, nothing to lose right?

  mies

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, en tiiä... ehkä meen, ehkä en! :D

   Poista